Facader i glas og aluminium.

Besøg Danish Toplight

Listetætning udskiftes i Aars, Viborg og Hobro

Trænger listerne i dine vinduer og døre til at blive skiftet ud? Som mange andre ting, holder dine lister sig ikke tætte for evigt. Listerne vil med tiden miste sin faste form og elasticitet. Det betyder, at din varme siver ud mellem sprækkerne, og den kolde luft vil kunne komme ind. Men med en listetætning vil du ikke opleve de problemer mere. En listetætning en billig og effektiv energiforbedring til din bolig. Det kan derfor ikke betale sig at lade være. Hyr os til opgaven, og vi laver en listetætning, der bevarer elasticiteten og formen de næste mange år.

En effektiv listetætning for vores kunder

Gennem mere end 40 år har vi altid sat vores kunder i højsædet. Det betyder, at vi kun leverer vores opgaver af høj kvalitet. Vi har fokus på at skabe værdi for dig som kunde og sætter en ære i at gøre en forskel for hver opgave med listetætning. Vi udfører opgaver i Aars, Viborg, Hobro og omegn for både private, erhverv og industri.

Lad os energiforbedre dine vinduer og døre med en listetætning

I mere end 40 år har vi ikke bare sat kunderne i fokus, vi har også samlet en god portion viden og erfaring. Alt sammen noget, vi bruger for at skabe den bedste løsning for dit projekt. Kontakt os på telefon 98 65 62 61 eller e-mail pen@mts.dk / jja@mts.dk. Vi glæder os til at høre nærmere om det.

​Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig snarest muligt. ​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Midtjydsk Tagpap-Service. Aars ApS

Aggersundvej 14 / 9600 Aars / CVR: 12077378 / Telefon: +45 98 65 62 61 / pen@mts.dk