Facader i glas og aluminium.

Besøg Danish Toplight

​Tagrenovering​ udføres af professionelle fagfolk

Taget spiller en stor rolle for en boligs udseende, og med tiden vil alle tagtyper blive slidt, men en tagrenovering kan sikre dig et flot og tæt tag igen.

Vi er eksperter i tagrenovering for både private og erhvervskunder, som vi servicerer i blandt andet Aars, Hobro og Viborg samt andre byer i Midtjylland.​

Hvad indeholder en tagrenovering?

En effektiv tagrenovering afhænger helt og holdent af, hvilken type tag der er på bygningen, og hvad problemet i det givne tilfælde er.

Det kan handle om utætheder, som kræver udskiftning af overflade, det kan være mangel på isolering, eller det kan være rent æstetisk, at en del af eller hele taget trænger til nyt tagpap. Vi udfører den renovering, som matcher dine ønsker og behov, og vi rådgiver dig naturligvis altid omkring, hvad der vil være den optimale løsning.​

Kontakt os og hør nærmere

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tagrenovering, kan vi kontaktes på telefon 98 65 62 61 eller e-mail pen@mts.dk.

Vi har fokus på høj kvalitet i alle led af vores arbejde, og vores faglige stolthed tillader os ikke at gå på kompromis med kvaliteten hverken i helhed eller detalje. Derfor tør vi også godt love et flot resultat med renoveringen af dit tag.

​Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig snarest muligt. ​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Midtjydsk Tagpap-Service. Aars ApS

Aggersundvej 14 / 9600 Aars / CVR: 12077378 / Telefon: +45 98 65 62 61 / pen@mts.dk