Firmaprofil

​MTS Gruppens ApS er din tagdækker. Vores hovedarbejdsområder er tagdækningsopgaver, miljøsikring, alle typer ovenlys og lysbånd. Fundamentet for vores løsninger er erfaring, ekspertise, innovation, konsistente arbejdsmetoder og teamwork.


Vi leverer faglig og videnbaserede ydelser af høj kvalitet, der tilfører vores kunder værdi. Vi stræber altid efter at skabe løsninger, der er med til at forbedre menneskers livs- og arbejdsvilkår.

Vision

MTS Gruppens ApS vil være en førende leverandør af videnbaserede tag, facade og miljø løsninger. Vi skaber resultater ved at være tæt på vores kunder, uanset hvor de er.​

MTS Gruppen ApS

​- en værdibaseret virksomhed

Vi lever i en verden præget af hastige forandringer, og derfor har vi brug for nogle faste holdepunkter - et solidt fundament under fødderne. Det giver vores værdier os!

Vi bygger vores virke på de samme værdier og på den ånd, som siden 1972 har givet os ry for at være en seriøs og professionel samarbejdspartner.

​Værdierne udtrykker, hvad der kendetegner os, og hvad vi kan forvente af hinanden. Dermed fastlægger de også, hvad vores omverden kan forvente af os. Med andre ord: Værdierne sikrer en afstemning af forventninger. De ligger til grund for alt, hvad vi gør.

Vi, der er medarbejdere og ledere i MTS Gruppen, arbejder inden for rammerne af et værdibaseret fællesskab, som rækker ud mod kunderne og samfundet - og som bygger bro mellem fremtiden og vores historie.

​Bliv ringet op!

Vi vender retur indenfor 2 arbejdsdage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facader i glas og aluminium.

Besøg Danish Toplight