Nyt tag​ - vælg en fremtidssikret løsning

Er taget på din bolig eller bygning ved at være udtjent, eller er du i gang med et nybyggeri, så kan Midtjydsk Tagpap-Service sørge for et stærkt nyt tag i tagpap. Vi arbejder i store dele af Jylland, særligt Aars, Viborg, Hobro, Nibe, Aalborg og byer uden for disse områder.

Vi lægger vægt på fremtidssikrede løsninger, som giver dig størst mulig værdi, og derfor kan du være sikker på høj kvalitet fra inderst til yderst, når vi lægger et nyt tag for dig.

Private og erhverv

Vores kundekreds er bred, og vi kan lægge nye tage på såvel store bygninger for erhvervskunder som på huse til private overalt i området omkring Aars, Viborg og Hobro.

Vores speciale er tagpap, og vi kan tilbyde løsninger til alle slags tage, ligesom vi kan levere tagpap i mange forskellige farver.​​

Kontakt os for nyt tag

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få et nyt tag, og hvilke overvejelser du bør gøre på forhånd, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 65 62 61 eller e-mail pen@mts.dk.

Vi kommer gerne med gode råd og inspiration og kan ligeledes sammensætte et uforpligtende tilbud på projektet. Vi kører i det meste af Midtjylland og dækker blandt andet byerne Hobro, Aars og Viborg.

Bliv ringet op!

Vi vender retur indenfor 2 arbejdsdage.

 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔️ Tagservice siden 1972

✔️ Høje faglige standarder​

✔️ Følger med tidens teknologier​