Ovenlysvinduer for alle tilbydes

Spring ud i et spændende ovenlysvindue projekt, hvor du kan nyde dagslyset i fulde drag. Inviter dagslyset indenfor med flotte og stilfulde ovenlysvinduer i Aars, Viborg, Hobro og resten af det skønne Midtjylland samt Nibe og Aalborg. 

Med ovenlysvinduer får du ikke bare rig mulighed for at nyde dagslyset, for der følger andre positive ting med. Du kan nyde himlen 365 dage om året, skabe en flot effekt i rummet og desuden få energibesparelser på el og varme.

Lad os levere dine ovenlysvinduer

Med os er dit projekt i gode hænder. Vi er et professionelt team, som har mange års viden og erfaring til at udføre dit projekt. Som tagdækker sikrer vi dig et veludført håndværk i højeste kvalitet. Mens vi arbejder, kan du bruge din tid på andre vigtige ting. Vi garanterer, at du kommer hjem til et flot og færdigt resultat med nye ovenlysvinduer.​

Vi gør en forskel

Har du brug for inspiration? Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for råd og idéer til dine nye ovenlysvinduer.  

Tøv ikke med at kontakte os på 98 65 62 61 eller på e-mail pen@mts.dk. Jo hurtigere du kontakter os, jo hurtigere kan du nyde din boligs nye, friske ovenlysvinduer. Du kan også besøge vores kontaktside her.

Bliv ringet op!

Vi vender retur indenfor 2 arbejdsdage.

 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔️ Tagservice siden 1972

✔️ Høje faglige standarder​

✔️ Følger med tidens teknologier​