Listedækning på tagpaptag

Montering af lister på nyt eller eksisterende tag med tagpap

Kunne du tænke dig at få monteret et tagpaptag med listedækning, eller har du allerede et glat tagpaptag på din bygning, som du ønsker at give et andet arkitektonisk udtryk med lister? Så kan vi hos Midtjysk Tagpap-Service hjælpe dig.

Vi har stor erfaring inden for tagpaptage, og vi tilbyder listedækning til skarpe priser for både private husejere såvel som forskellige typer erhvervskunder. Vi holder selv til i Aars, og vi kører derfor ofte ud til opgaver i vores eget lokalområde samt i andre omkringliggende områder. Det kan for eksempel være i Viborg, Hobro eller Nibe, men det kan også være i Aalborg eller omegn.

Vi sikrer dig en holdbar løsning

Vi har udført professionelt tagarbejde siden 1972. Det vil sige, at vi har mere end 50 års erfaring inden for vores fag. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi kan dermed sikre dig en holdbar løsning i højeste kvalitet.

Vi sørger for en god dialog med dig omkring dine ønsker og behov, og vi har hele tiden dine forventninger og ønsker i centrum, når vi både planlægger og udfører vores arbejde.

Vi holder os opdaterede omkring de nyeste teknologier og produkter

Vi følger hele tiden med de nyeste teknologier og produkter på markedet, så du er sikret den bedste løsning. Det gælder, uanset om du kunne tænke dig at få lagt et nyt tagpaptag med listedækning, eller om du ønsker at få monteret lister på et eksisterende tagpaptag.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris på listedækning

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på listedækning på lige netop dit tag. Fortæl os om dine ønsker og behov, så kommer vi forbi til en besigtigelse. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Bliv ringet op!

Vi vender retur indenfor 2 arbejdsdage.

 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔️ Tagservice siden 1972

✔️ Høje faglige standarder​

✔️ Følger med tidens teknologier​