Pålægning af tagpap

Flere og flere boligejere er begyndt at få lavet pålægning af tagpap på grund af dets gode egenskaber. Det er en billigere løsning i forhold til andre tagtyper, så det koster dig ikke en bondegård. Selv om prisen er lavere, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder i Aars, Viborg, Hobro, Nibe, Aalborg og omegn.

Du får nemlig en stærk kvalitet, som holder i 30-40 år. Det er et fleksibelt produkt, som kan tilpasses alle husstile. Lige fra det traditionelle til det mere specielle. Det er ovenikøbet modstandsdygtigt over for vind og vejr også om efteråret og vinteren, hvor dit tag til tider står model til barske vejrforhold.

Specialister inden for pålægning af tagpap

Dit tag betyder meget for din boligs karakter og udseende. Med et nyt tag ændrer du derfor boligens karakter markant. Et tagprojekt er rigtig spændende, fordi du har uendelige arkitektoniske muligheder at vælge imellem. .​

Vi er specialister i pålægning af tagpap, hvor din tagdækker får dit tagpap og din bolig til at spille flot sammen. Med vores viden og mangeårige erfaring kan vi garantere, at du får en ideel og professionel kvalitetsløsning.​​

Indhent et tilbud til pålægning af tagpap helt gratis

Du kan kontakte os i dag på telefon 98 65 62 61 eller skrive en e-mail på pen@mts.dk. Fortæl os om dine ønsker og muligheder, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

Bliv ringet op!

Vi vender retur indenfor 2 arbejdsdage.

 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔️ Tagservice siden 1972

✔️ Høje faglige standarder​

✔️ Følger med tidens teknologier​