Tagrenovering​ udføres af professionelle fagfolk

Taget spiller en stor rolle for en boligs udseende, og med tiden vil alle tagtyper blive slidt, men en tagrenovering kan sikre dig et flot og tæt tag igen.

Som tagdækker er vi eksperter i tagrenovering for både private og erhvervskunder, som vi servicerer i blandt andet Aars, Hobro og Viborg samt andre byer i Midtjylland.​ Ved renovering af tag er vi dine specialister. Vi arbejder også i Nibe og det øvrige Nordjylland.

Hvad indeholder en tagrenovering?

En effektiv tagrenovering afhænger helt og holdent af, hvilken type tag der er på bygningen, og hvad problemet i det givne tilfælde er.

Det kan handle om utætheder, som kræver udskiftning af overflade, det kan være mangel på isolering, eller det kan være rent æstetisk, at en del af eller hele taget trænger til nyt tagpap

Vi udfører den renovering af tag, som matcher dine ønsker og behov, og vi rådgiver dig naturligvis altid omkring, hvad der vil være den optimale løsning.​​

Ring for renovering af tag

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tagrenovering, kan vi kontaktes på telefon 98 65 62 61 eller e-mail pen@mts.dk.

Vi har fokus på høj kvalitet i alle led af vores arbejde, og vores faglige stolthed tillader os ikke at gå på kompromis med kvaliteten hverken i helhed eller detalje. Derfor tør vi også godt love et flot resultat med renoveringen af tag.

​Bliv ringet op!

Vi vender retur indenfor 2 arbejdsdage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facader i glas og aluminium.

Besøg Danish Toplight