Tagrenovering​ udføres af professionelle fagfolk

Renovering af tag sikrer et flot og tæt tag

Dit tag er et af de mest udsatte steder på din bolig. Det bliver udfordret mange dage om året. Blæsten river og rusker i det - og hvirvler grene og andre småting rundt. Sne og snefygning er også hårdt ved taget. Det kolde og hårde klima slider på det, og gør ikke noget godt. År efter år bliver dit tag en smule mindre modstandsdygtigt.

Derudover spiller taget en stor rolle for en boligs udseende, og med tiden vil alle tagtyper blive slidt, men en tagrenovering kan sikre dig et flot og tæt tag igen.

Som tagdækker er Midtjysk Tagpap-Service eksperter i renovering af tag for både private og erhvervskunder, som vi servicerer i bl.a. Aars, Hobro og Viborg samt andre byer i Midtjylland.​ Ved renovering af tag er vi dine specialister. Vi arbejder også i Nibe og det øvrige Nordjylland.

Vi har den nødvendige viden og erfaring, der skal til. Vi sikrer dig komplet og effektiv renovering af tag, så du igen får et flot og holdbart tag. 

Vores tagrenovering forlænger dit tags levetid med 15-20 år. På mindre end en uge vil dit tag se ud som nyt, og du sparer ca. 75 % i forhold til at lægge et helt nyt tag.

Hvad indeholder en tagrenovering?

En effektiv tagrenovering afhænger helt og holdent af, hvilken type tag der er på bygningen, og hvad problemet i det givne tilfælde er.

Det kan handle om utætheder, som kræver udskiftning af overflade, det kan være mangel på isolering, eller det kan være rent æstetisk, at en del af eller hele taget trænger til nyt tagpap

Vi udfører den renovering af tag, som matcher dine ønsker og behov, og vi rådgiver dig naturligvis altid omkring, hvad der vil være den optimale løsning.​​

Ring for renovering af tag

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tagrenovering, kan vi kontaktes på telefon 98 65 62 61 eller e-mail pen@mts.dk.

Vi har fokus på høj kvalitet i alle led af vores arbejde, og vores faglige stolthed tillader os ikke at gå på kompromis med kvaliteten hverken i helhed eller detalje. Derfor tør vi også godt love et flot resultat med renovering af tag.

Bliv ringet op!

Vi vender retur indenfor 2 arbejdsdage.

 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔️ Tagservice siden 1972

✔️ Høje faglige standarder​

✔️ Følger med tidens teknologier​